Оливки зелені Varia Gusto середні без кісточки 545/560г Італія
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Немає в наявності
- +380 (97) 629-88-53
- +380 (67) 956-40-60
ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!
Оливки зелені Varia Gusto середні без кісточки 545/560г Італія
Оливки зелені Crespi - це високоякісні натуральні зелені оливки великого сорту з кісточкою, консервовані в насиченому сольовому розчині та скляній тарі. Вони не містять хімічних консервантів, барвників та підсилювачів смаку!
Оливки – не лише знаменитий Середземноморський делікатес, але один із найкорисніших для здоров'я продуктів
-Опис
У нашій країні люди часто запитують про різницю між оливками (оливи) і маслинами. Але її, в сенсі різниці, немає, тому що ця назва одних і тих же плодів рослини із сімейства Маслінових. Оливкове дерево – одна з найдавніших рослин окультурених людством, причому вже в найдавніші часи оливка культивувалася на порівняно великій території – починаючи від Канарських островів і далі через усе Середземномор'я на схід – до регіонів Малої Азії, а також Криму та Кавказу.
В даний час в дикому вигляді оливкове дерево (європейська олива) не зустрічається, тоді як його культурна форма вирощується у всіх Середземноморських країнах, у Північній та Південній Америках, Північно-Західній Африці, Малій Азії, Індії та країнах Східної Азії та в Австралії. Найбільшим виробником маслин є Іспанія, а за нею слідує Італія, Греція, Туреччина, Марокко, Сирія, Туніс, Єгипет, Португалія, Алжир, Лівія, Аргентина, США, Перу, Хорватія та інші країни.
Основний продукт, що отримується з оливок (малин) - оливкова олія, на виробництво якої йде до 90% оливок, що вирощуються у світі. Оливкова олія є в першу чергу високоякісною харчовою олією, що широко застосовується в кулінарії багатьох країн світу. Крім харчових цілей оливкова олія широко застосовують у парфумерії, миловаренні та хімічній промисловості.
Менш жирні сорти оливок консервують різними способами: в олії, солі або в оцті, з кісточкою і без неї; замість кісточки в маслину вкладають різні начинки – каперси, шматочки перцю чи маленькі сардинки. Консервовані малини додають у різні холодні закуски, салати, а також у гарячі страви, насамперед піцу, пасту та супи, тушковані овочі та страви з м'яса чи птиці.
склад
У 100 г консервованих оливок міститься:
Вода – 75.3 г
Білки - 1 г
Жири – 15.3 г
Вуглеводи - 0.8 г
Харчові волокна (клітковина) – 3.3 г
Зола – 4.3 г
Вітаміни:
Вітамін А (бета-каротин) – 0.231 мкг
Вітамін В1 (тіамін) – 0.021 мг
Вітамін В2 (рибофлавін) - 0.007 мг
Ніацин (вітамін В3 або вітамін РР) – 0.237 мг
Вітамін В5 (пантотенова кислота) – 0.023 мг
Вітамін В6 (піридоксин) - 0.031 мг
Фолієва кислота (вітамін В9) – 3 мкг
Вітамін Е (токоферол) -3.81 мг
Вітамін К (філохінон) – 1.4 мкг
Холін (вітамін В4) – 14.2 мг
Макроелементи:
Калій - 42 мг
Кальцій - 52 мг
Магній - 11 мг
Натрій - 1556 мг
Фосфор - 4 мг
Мікроелементи:
Залізо – 0.49 мг
Мідь - 120 мкг
Селен - 0.9 мкг
Цинк – 40 мкг
Калорійність
У 100 г оливок у середньому міститься близько 145 ккал.
Наявність уточнюйте у менеджерів!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Виробник | Sacla |
- Ціна: Ціну уточнюйте