Оливки чорні Baresa olive nere без кісточок 350 г Італія
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Немає в наявності
- +380 (97) 629-88-53
- +380 (67) 956-40-60
ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!
Оливки чорні Baresa olive nere без кісточок 350 г Італія
Оливки – не тільки знаменитий Середземноморський делікатес, але один з найбільш корисних для здоров'я продуктів
-Опис
У нашій країні люди часто задаються питанням про різницю між оливками (оливи) і маслинами. Але її, в значенні різниці, немає, так як це назва одних і тих же плодів рослини з сімейства Маслинових. Оливкове дерево – одне з найдавніших рослин окультурених людством, причому вже в найдавніші часи оливки культивувалася на порівняно великій території – починаючи від Канарських островів і далі через все Середземномор'я на схід – в регіони Малої Азії, а також Крим і Кавказ.
В даний час у дикому вигляді маслинове дерево (маслина європейська) не зустрічається, тоді як його культурна форма вирощується у всіх Середземноморських країнах, в Північній і Південній Америці, Північно-Західній Африці, Малій Азії, Індії і країнах Східної Азії та в Австралії. Найбільшим виробником маслин є Іспанія, а за нею йде Італія, Греція, Туреччина, Марокко, Сирія, Туніс, Єгипет, Португалія, Алжир, Лівія, Аргентина, США, Перу, Хорватія та інші країни.
Основний продукт, одержуваний з оливок (малин) – оливкова олія, на виробництво якого сягає до 90 % вирощуваних у світі оливок. Оливкова олія являє собою в першу чергу високоякісну харчову олію, широко застосовується в кулінарії багатьох країн світу. Крім харчових цілей оливкова олія широко застосовують у парфюмерії, миловарінні та хімічної промисловості.
Менш жирні сорти оливок консервують різними способами: у маслі, в солі або в оцті, з кісточкою і без неї; замість кісточки в маслину вкладають різні начинки - каперси, шматочки перцю або маленькі сардинки. Консервовані малини додають в різні холодні закуски, салати, а також у гарячі страви, насамперед піцу, пасту і супи, тушковані овочі і страви з м'яса або птиці.
Склад
У 100 р консервованих оливок міститься:
- Вода – 75.3 р
- Білки – 1 г
- Жири – 15.3 р
- Вуглеводи – 0.8 м
- Харчові волокна (клітковина) – 3.3 г
- Зола – 4.3 г
Вітаміни:
- Вітамін А (бета-каротин) – 0.231 мкг
- Вітамін В1 (тіамін) – 0.021 мг
- Вітамін В2 (рибофлавін) - 0.007 мг
- Ніацин (вітамін B3 або вітамін РР) – 0.237 мг
- Вітамін В5 (пантотенова кислота) – 0.023 мг
- Вітамін В6 (піридоксин) – 0.031 мг
- Фолієва кислота (вітамін В9) – 3 мкг
- Вітамін Е (токоферол) -3.81 мг
- Вітамін К (філохінон) – 1.4 мкг
- Холін (вітамін В4) – 14.2 мг
Макроелементи:
Мікроелементи:
Калорійність
У 100 г оливок В середньому міститься близько 145 ккал.
Наявність уточнюйте в менеджерів!
Основні | |
---|---|
Виробник | Sacla |
Країна виробник | Італія |
- Ціна: Ціну уточнюйте