
Оливки Crespi Castelvetrano у розсолі у склі з кісточкою 1062 мл/600 г Італія
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Немає в наявності
- +380 (97) 629-88-53
- +380 (67) 956-40-60
ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!
Оливки Castelvetrano у розсолі у склі з кісточкою 1062 мл/600 г Італія
Оливки – не тільки знаменитий Середземноморський делікатес, але один з найбільш корисних для здоров'я продуктів
-Опис
У нашій країні люди часто задаються питанням про різницю між оливками (оливи) і маслинами. Але її, в значенні різниці, немає, так як це назва одних і тих же плодів рослини з сімейства Маслинових. Оливкове дерево – одне з найдавніших рослин окультурених людством, причому вже в найдавніші часи оливки культивувалася на порівняно великій території – починаючи від Канарських островів і далі через все Середземномор'я на схід – в регіони Малої Азії, а також Крим і Кавказ.
Менш жирні сорти оливок консервують різними способами: у маслі, в солі або в оцті, з кісточкою і без неї; замість кісточки в маслину вкладають різні начинки - каперси, шматочки перцю або маленькі сардинки. Консервовані малини додають в різні холодні закуски, салати, а також у гарячі страви, насамперед піцу, пасту і супи, тушковані овочі і страви з м'яса або птиці.
Склад: цілісні оливки Кастельветрано, вода, сіль, регулятор кислотності: молочна та лимонна кислоти, антиоксидант, аскорбінова кислота. Походження оливок: ІТАЛІЯ.
Може містити сліди ЛЮПІНА.
Середня харчова цінність на 100 г сушеного продукту
475 КДж/115 Ккал – жири 10,2 г, з яких насичені жирні кислоти 1,9 вуглеводи 3,5 г, з них цукру 0,5 г – білки 0,9 г – сіль 3,5 г Зберігати у сухому, прохолодному місці, далеко від прямого світла. Після відкриття зберігайте оливки в холодильнику, покриті розсолом, та вживайте протягом 15 днів.
Наявність уточнюйте в менеджерів!
Основні | |
---|---|
Виробник | Sacla |
Країна виробник | Італія |
- Ціна: Ціну уточнюйте