Канелоні (Cannelloni) для фаршування та запікання Tre Mulini з яйцем 250 грам Італія
140 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- +380 (97) 629-88-53
- +380 (67) 956-40-60
ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!
-align:center">Канелоні для фаршування та запікання Tre Mulini з яйцем 250 грам Італія
Італійська локшина в гніздах Тre Mulini виготовляється з твердих сортів пшениці і свіжих яєць. Паста з твердих сортів пшениці, не тільки безпечна для фігури, але і, завдяки вмісту клітковини і вітаміну В1, знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань і навіть знімає деякі форми депресії.
Канело́ні (італ. cannelloni) — різновид макарон у вигляді трубочок діаметром приблизно 2-3 см і довжиною близько 10 см. Є й інша назва — манікотті (італ. manicotti). Обидві назви використовуються в українській та в англійській мовах практично в однаковому розумінні. Але все ж готові трубочки правильніше було б назвати «манікоті» (італ. manicotto — муфточка, рукав), а листи пасти, котрі потрібно самостійно згортати, — «канелоні» (італ. canno — трубка, тростник).
Готують канелоні наступним чином: заповнюють начинкою із сиру, шпинату, м'яса, складають трубочки в посудину, заливають соусом (частіше всього використовують класичний томатний або соус бешамель) і запікають в духовці до готовності
Наявність уточнюйте у менеджера!
- Ціна: 140 ₴