Продавець Інтернет-магазин "Italy Foods" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
221 відгук
+380 (93) 237-26-61
+380 (97) 629-88-53
+380 (67) 956-40-60
Italy Foods Найкращі товарі із Європи
Кошик

Сир Parmigiano Reggiano DOP витримка 30 місяців 235 грам Італія

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Немає в наявності
Сир Parmigiano Reggiano DOP витримка 30 місяців 235 грам Італія
Сир Parmigiano Reggiano DOP витримка 30 місяців 235 грам ІталіяНемає в наявності
Ціну уточнюйте
+380 (93) 237-26-61
  • +380 (97) 629-88-53
  • +380 (67) 956-40-60
+380 (93) 237-26-61
  • +380 (97) 629-88-53
  • +380 (67) 956-40-60
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!

Сир Parmigiano Reggiano DOP   Італія

 

Пармеза́н (фр. parmesan, оригінальна назва парміджано-реджано, італ. Parmigiano Reggiano, тобто «пармсько-реджійський») — італійський сорт твердого сиру довгого дозрівання, відзначений знаком якості DOP (Denominazione di Origine Protetta) — найменування.

Пармезан чи парміджано – це твердий італійський сир із коров'ячого молока. Він відрізняється своєю зернистою структурою та ламкістю. На батьківщині його називають парміджано реджано, а термін пармезан застосовують для його підробок.

Виготовлення
Пармезан виготовляють у регіоні Емілія-Романья. Для одержання 1 кг сиру використовують 16 л молока. Унікальність приготування в тому, що використовують лише свіже молоко та з частково зібраними вершками. Це робиться вручну.

Цікаво, що для отримання молока з тим хімічним складом та властивостями, які потрібні для отримання якісного сиру, корови мають лише певний вид трав.

Період дозрівання пармезану щонайменше 12 міс. Він може зберігатися дозріваючи до 10 років. При цьому стає більш твердим і зернистим. Завдяки таким властивостям, Ви не зможете його порізати звичайним ножем. Тому його ламають шматочками спеціальним ножем.

Шматочки не будуть рівними та однакової форми, оскільки через таку структуру сир ламається. Деякі стверджують, що правила приготування парміджано не змінюють уже 9 століть.

Склад та калорійність
Пармезан містить жири, вуглеводи, білки, воду, золу, мікро-, макроелементи, вітаміни, а також фолієву кислоту. У відсотковому співвідношенні продукт складається: білки – 55,17%, жири – 39,86%, вуглеводи 4,97%. У 100 г сиру: білки - 35,75 г, вода - 29,16 г, жири - 25,83 г, вуглеводи - 3,22 г, неорганічні речовини - 6,04 г, цукор - 0, 8 г

 

Характеристики
Основні
ВиробникВенето
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner