ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!
Органічна кокосова олія Purezza Bio рафінована, 300 г, Італія
Кокосова олія без запаху
Любителі екзотичних інгредієнтів вже давно оцінили не тільки кулінові властивості кокосової олії, але й її корисні властивості. Цей продукт можна вживати двома способами: у чистому вигляді або для смаження. У першому випадку воно використовується як засіб для лікування різних хвороб. У другому — мастила кокосового горіха додають до різних страв. У кожному випадку результат перевищує всі сподівання.
Як використовують олію для приготування їжі?
У кулінарії натуральна кокосова олія використовується по-різному. Часто його використовують для жарки. На ньому готується курина, свинина і баранина. На відміну від соняшника, жирність цього продукту набагато нижча. Замінюючи продукти тваринного походження, можна знизити ризик виникнення серцево-судинних захворювань.
Якщо ви маєте інші способи приготування олії, то визначте її властивості, як заправку для салатів. За допомогою цього продукту можна готувати не тільки овочеві, але й теплі м’ясні страви. Салати отримують більш насичений смак і дуже приємний аромат.
Добра кокосова олія широко використовується під час приготування випічки. Органик продукт додаються до піщаного тісто, яке з ним стає куди соковитіше. Часто його застосовують для виготовлення найжорстокіших бісквітів.
Основні | |
---|---|
Виробник | PUREZZA |
Країна виробник | Італія |
Тип олії | Кокосова |
Тип | Рафінована дезодороване |
Віджим | Гарячий |
Об`єм | 300 мл |
Упаковка | Скляна банка |
- Ціна: 360 ₴