
Соус песто Crespi Pesto alla Genovese 190 грам з Італії
160 ₴
- В наявності
- +380 (97) 629-88-53
- +380 (67) 956-40-60
ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!
Соус песто Crespi Pesto alla Genovese 190 грам з Італії
Традиційно, говорячи про песто, прийнято мати на увазі класичний соус дженовезе, для приготування якого використовують базилік, пармезан, ядра кедрового горіха, часник, оливкову олію та сіль. Окрім класичного рецепта, поширене приготування з інгредієнтів, характерних для того чи іншого регіону.
Пе́сто, від pestato, pestare — «топтати», «розтирати», «тиснути» — популярний холодний соус італійської кухні на основі оливкової олії, базиліку і сиру.
Готують його італійці специфічно, розтираючи усі інгредієнти у ступці. Цікавим він є ще й тим, що не потребує теплової обробки під час приготування. Інгредієнти просто подрібнюються у ступці та змішуються між собою.
Будь-який вид соусу песто чудово поєднується з пастою та равіолі. До того ж з ним можна подавати рис та різні овочеві суміші, які приготовані на пару.
Ідеально доповнює салати зі свіжими овочами, запечену птицю, м'ясо та рибу.
Генуезький песто з італійським базиліком.
Інгредієнти: соняшникова олія, базилік(36%), сир Грана Падано DOP (5%) (молоко, сіль, сичужний фермент, консервант: яєчний лізоцим), кешью (5%), глюкоза, сіль, картопляні пластівці, регулятор кислотності: молочна кислота, сир Пекоріно Романо DOP (0,5%) (овечье горіхи, оливкова олія першого віджиму, часник. Інформація про алергени: може містити арахіс.
Середня харчова цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність 1864 кДж 452 ккал: жири 4500 кДж, з яких насичені 6,2 г; Вуглеводи 6,9 г, із яких цукру 3,5 г; Клітковина 1,7 г; Білки 4,2г; Сіль 3,0г.
Після відкриття зберігати в холодильнику та вжити протягом 4 днів.
НАЯВНІСТЬ АССОРТИМЕНТУ УТОЧНЮЙТЕ У МЕНЕДЖЕРА!
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Італія |
| Тип | Соус песто |
| Вага | 190 г |
- Ціна: 160 ₴
