Продавець Інтернет-магазин "Italy Foods" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
186 відгуків
+380 (93) 237-26-61
+380 (97) 629-88-53
+380 (67) 956-40-60
Italy Foods Найкращі товарі із Європи
Кошик

Рис Basmati 1кг

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Немає в наявності
Рис Basmati 1кг
Рис Basmati 1кгНемає в наявності
Ціну уточнюйте
+380 (93) 237-26-61
  • +380 (97) 629-88-53
  • +380 (67) 956-40-60
+380 (93) 237-26-61
  • +380 (97) 629-88-53
  • +380 (67) 956-40-60
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

НАЯВНІСТЬ УТОЧНЮЙТЕ У МЕНЕДЖЕРА!

Рис Basmati 1кг

З рису Басматі можна приготувати найсмачніший, розсипчастий ніжний гарнір, не докладаючи до цього особливих зусиль.


Опис

Рис – найбільш споживаний злак у всьому світі, а одним з найбільш популярних і відомих його сортів є басматі. В Індії його вважають королем всіх круп, завдяки приємному аромату і красивою, вишуканою формою. Зерна басматі самі довгі і тонкі з усіх існуючих сортів, що володіють тонким, ніжним смаком, в приготованому вигляді мають розсипчасту структуру і ніжний запах горіха. Особливий аромат і присмак басматі пояснюється містяться в ньому циклічним з'єднанням 2-ацетил-1-пирролин.

Назва рису походить від індійського слова "Vasumati", що в перекладі з хінді означає «аромат від народження». Історія басматі починається з підніжжя Гімалайських гір, де її культивували протягом багатьох тисячоліть.

Зараз найкращий рис росте в деяких районах Пакистану і в індійській місцевості Харьяні, відомому під назвою «Рисова чаша Індії». Також деякі різновиди цього рису – касмати і тексмати почали вирощувати і в Америці, вони також мають приємний смак і гарну текстуру, але поступаються справжньому басматі, вирощеного на батьківщині.

Басматі дуже простий у приготуванні, і не займає багато часу: досить помістити рис в гарячу воду, додати дрібку солі і трохи оливкової олії, поварити 5-10 хвилин, зняти з плити і дати постояти 20 хвилин – і страва готова до вживання. У процесі приготування рис збільшується тільки в довжину, і в готовому вигляді набуває незвичайну форму, стає розсипчастим, а зерна зберігають свою цілісність і аромат.

Завдяки його надзвичайним смаковими якостями, зварену і трохи підсолений рис вже сам по собі є дуже смачним гарніром. Індійські кулінари для посилення смакових якостей страви додають в нього різні спеції – кмин, куркуму, перець, лимонний сік, кунжутне або кокосове масло, кінзу або маш. Подається рис з тушкованими або свіжими овочами. У європейській кухні басматі і подають до м'яса ― яловичини, індички і курки.

Корисні властивості басматі

Басмати содержит в себе множество полезных веществ – клетчатку, фолиевую кислоту, крахмал, аминокислоты, фосфор, железо, тиамин, калий, ниацин и рибофлавин. В расчете на сухую массу, он на 70-80% состоит из крахмала, который медленно переваривается и усваивается, тем самым обеспечивает регулярное поступление в кровь глюкозы, регулируя уровень сахара в крови у диабетиков.

Варені зерна обволікають шлунок, захищають і не збуджує шлункову секрецію, тому підходять для вживання при багатьох захворюваннях, завдяки малому вмісту в ньому волокон. Він не містить холестерину і легко засвоюється організмом, тому рекомендується людям, страждаючим серцево-судинними захворюваннями.

Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner