Продавець Інтернет-магазин "Italy Foods" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
251 відгук
+380 (93) 237-26-61
+380 (97) 629-88-53
+380 (67) 956-40-60
Italy Foods Найкращі товарі із Європи
Кошик

Печиво Савоярді для домашнього Тірамісу, 400 г Італія

230 ₴

  • Немає в наявності
Печиво Савоярді для домашнього Тірамісу, 400 г  Італія
Печиво Савоярді для домашнього Тірамісу, 400 г ІталіяНемає в наявності
230 ₴
+380 (93) 237-26-61
  • +380 (97) 629-88-53
  • +380 (67) 956-40-60
+380 (93) 237-26-61
  • +380 (97) 629-88-53
  • +380 (67) 956-40-60
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!

Савоярді для домашнього Тірамісу, Італія

Ці легкі "дамські пальчики" (Савоярді, savoiardi) ідеально підходять для використання використання в десертах, зокрема, для приготування Тірамісу. Вони зроблені в одній з найпопулярніших пекарень Італії - Biscottificio Verona. Їх можна просочити цукровим сиропом або лікером і використовувати для Шарлотки.

Рецепт приготування класичного Тірамісу:
Ви можете легко зробити популярний десерт Тірамісу за 20 хвилин. Просто використовуйте для цього готове печиво — Савоярді Верона.
Інгредієнти:
Печиво "Савоярді Верона"
500 грам маскарпоне
80 грам цукру (краще пудри)
4 яйця
1 чашка міцного кава espresso
1 склянку солодкого вина Marsala (або коньяк або ром, або Амаретто, або шоколадний/кавовий лікер - тільки вже не на стакани, а кілька ложок)
гіркий какао-порошок
шоколадна стружка

Приготовление:
Отделить желтки от белков. Взбить желтки с сахаром в белую воздушную массу. Деревянной ложкой растереть маскарпоне (комнатной температуры) до однородной массы. Соединить маскарпоне с сахарно-желточной массой (тоже вручную). Взбить белки с чуть соли - вмешать аккуратно в сыр/желтки/сахар. Смешать сладкое вино с кофе (если используете другой алкоголь, можно добавить воды, главное, чтобы пропитки хватило на все печеньки).
Быстро (чтобы не расползались потом) обмакивать бисквитики в пропитку и укладывать в форму.
Сверху слой крема + какао-порошок, и так далее, последний слой — крем.
В холодильник годин на 6.

Наявність уточнюйте в менеджерів!

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникDolciando
Країна виробникІталія
Вага400 г
Вид виробуПечиво
Інформація для замовлення
  • Ціна: 230 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner