Продавець Інтернет-магазин "Italy Foods" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
190 відгуків
+380 (93) 237-26-61
+380 (97) 629-88-53
+380 (67) 956-40-60
Italy Foods Найкращі товарі із Європи
Кошик

Савоярді для домашнього Тірамісу, 400 г Італія

175 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Савоярді для домашнього Тірамісу, 400 г  Італія
Савоярді для домашнього Тірамісу, 400 г ІталіяВ наявності
175 ₴
+380 (93) 237-26-61
  • +380 (97) 629-88-53
  • +380 (67) 956-40-60
+380 (93) 237-26-61
  • +380 (97) 629-88-53
  • +380 (67) 956-40-60
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!

Савоярді для домашнього Тірамісу, Італія

Ці легкі "дамські пальчики" (Савоярді, savoiardi) ідеально підходять для використання використання в десертах, зокрема, для приготування Тірамісу. Вони зроблені в одній з найпопулярніших пекарень Італії - Biscottificio Verona. Їх можна просочити цукровим сиропом або лікером і використовувати для Шарлотки.

Рецепт приготування класичного Тірамісу:
Ви можете легко зробити популярний десерт Тірамісу за 20 хвилин. Просто використовуйте для цього готове печиво — Савоярді Верона.
Інгредієнти:
Печиво "Савоярді Верона"
500 грам маскарпоне
80 грам цукру (краще пудри)
4 яйця
1 чашка міцного кава espresso
1 склянку солодкого вина Marsala (або коньяк або ром, або Амаретто, або шоколадний/кавовий лікер - тільки вже не на стакани, а кілька ложок)
гіркий какао-порошок
шоколадна стружка

Приготовление:
Отделить желтки от белков. Взбить желтки с сахаром в белую воздушную массу. Деревянной ложкой растереть маскарпоне (комнатной температуры) до однородной массы. Соединить маскарпоне с сахарно-желточной массой (тоже вручную). Взбить белки с чуть соли - вмешать аккуратно в сыр/желтки/сахар. Смешать сладкое вино с кофе (если используете другой алкоголь, можно добавить воды, главное, чтобы пропитки хватило на все печеньки).
Быстро (чтобы не расползались потом) обмакивать бисквитики в пропитку и укладывать в форму.
Сверху слой крема + какао-порошок, и так далее, последний слой — крем.
В холодильник годин на 6.

Наявність уточнюйте в менеджерів!

Інформація для замовлення
  • Ціна: 175 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner