Савоярді для домашнього Тірамісу, 400 г Італія
180 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- +380 (97) 629-88-53
- +380 (67) 956-40-60
ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!
Савоярді для домашнього Тірамісу, Італія
Ці легкі "дамські пальчики" (Савоярді, savoiardi) ідеально підходять для використання використання в десертах, зокрема, для приготування Тірамісу. Вони зроблені в одній з найпопулярніших пекарень Італії - Biscottificio Verona. Їх можна просочити цукровим сиропом або лікером і використовувати для Шарлотки.
Рецепт приготування класичного Тірамісу:
Ви можете легко зробити популярний десерт Тірамісу за 20 хвилин. Просто використовуйте для цього готове печиво — Савоярді Верона.
Інгредієнти:
Печиво "Савоярді Верона"
500 грам маскарпоне
80 грам цукру (краще пудри)
4 яйця
1 чашка міцного кава espresso
1 склянку солодкого вина Marsala (або коньяк або ром, або Амаретто, або шоколадний/кавовий лікер - тільки вже не на стакани, а кілька ложок)
гіркий какао-порошок
шоколадна стружка
Приготовление:
Отделить желтки от белков. Взбить желтки с сахаром в белую воздушную массу. Деревянной ложкой растереть маскарпоне (комнатной температуры) до однородной массы. Соединить маскарпоне с сахарно-желточной массой (тоже вручную). Взбить белки с чуть соли - вмешать аккуратно в сыр/желтки/сахар. Смешать сладкое вино с кофе (если используете другой алкоголь, можно добавить воды, главное, чтобы пропитки хватило на все печеньки).
Быстро (чтобы не расползались потом) обмакивать бисквитики в пропитку и укладывать в форму.
Сверху слой крема + какао-порошок, и так далее, последний слой — крем.
В холодильник годин на 6.
Наявність уточнюйте в менеджерів!
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Dolciando |
Країна виробник | Італія |
Вид виробу | Печиво |
Вага | 400 г |
- Ціна: 180 ₴