Листи для лазаньї в асортименті 500г Італія
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Немає в наявності
- +380 (97) 629-88-53
- +380 (67) 956-40-60
ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!
Вишукана італійська паста Лазанья створена на основі відбірної борошна з твердих сортів пшениці. Має форму тонких плоских листів з гладкою поверхнею, завдяки чому відмінно поєднується з різними соусами та інгредієнтами.
Лазанья з баклажанами
хностью, завдяки чому відмінно поєднується з різними соусами та інгредієнтами.
Опис: Лазанья Divella з баклажанами і томатами Pomito.
Інгредієнти
- Лазанья — 6 шт
- Баклажан — 2 шт
- Фарш м'ясний — 400 г
- Цибуля ріпчаста — 1 шт
- Розмарин (сушений) — 1 ст. л.
- Вино біле сухе — 100 мл
- Томати у власному соку (очищені, порізані Pomito) — 300 г
- Пармезан — 30 г
- Приправа (Італійські трави)
- Сіль
- Перець чорний
- Молоко (Parmalat 3,5%) — 200 мл
- Борошно — 15 г
- Масло вершкове — 15 г
- Сир твердий (тертий) — 30 г
Приготування
Баклажани нарізати кружечками, посолити, залишити на 30 хв. Скропити оливковою олією і обсмажити на сковороді. Викласти на серветку, щоб вбралося зайве масло. Фарш швидко обсмажити на сильному вогні. Додати дрібно порізану цибулину, розмарин, вино, довести до кипіння. Зменшити вогонь і тушкувати під кришкою 10 хв. додати помідори і тушкувати ще 15 хв, наприкінці посолити, поперчити, додати «Італійські трави».
Листи лазаньї відварити в киплячій підсоленій воді по 2-3 хв. Вийняти шумівкою, обполоснути холодною водою.
Борошно додати молоко і добре перемішати. Додати вершкове масло і нагрівати на невеликому вогні, помішуючи, до загустіння. Посипати тертим сиром, добре перемішати і зняти з вогню.
Форму змастити маслом, на дно покласти лист лазаньї, полити сирним соусом. На соус покласти шар баклажанів, шар фаршу з томатами, шар лазаньї. Повторювати до заповнення форми. Закінчити шаром баклажанів, полити сирним соусом, посипати тертим пармезаном і розмарином. Запікати при 180°С 20-25 хв до рум'яної скоринки.
Наявність уточнюйте в менеджерів!
- Ціна: Ціну уточнюйте