Продавець Інтернет-магазин "Italy Foods" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
207 відгуків
+380 (93) 237-26-61
+380 (97) 629-88-53
+380 (67) 956-40-60
Italy Foods Найкращі товарі із Європи
Кошик

Листи для лазаньї в асортименті 500г Італія

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Немає в наявності
Листи для лазаньї в асортименті 500г Італія
Листи для лазаньї в асортименті 500г ІталіяНемає в наявності
Ціну уточнюйте
+380 (93) 237-26-61
  • +380 (97) 629-88-53
  • +380 (67) 956-40-60
+380 (93) 237-26-61
  • +380 (97) 629-88-53
  • +380 (67) 956-40-60
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!

Вишукана італійська паста Лазанья створена на основі відбірної борошна з твердих сортів пшениці. Має форму тонких плоских листів з гладкою поверхнею, завдяки чому відмінно поєднується з різними соусами та інгредієнтами.

Лазанья з баклажанами

хностью, завдяки чому відмінно поєднується з різними соусами та інгредієнтами.

Лазанья з баклажанами

Опис: Лазанья Divella з баклажанами і томатами Pomito.

Інгредієнти

  • Лазанья — 6 шт
  • Баклажан — 2 шт
  • Фарш м'ясний — 400 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Розмарин (сушений) — 1 ст. л.
  • Вино біле сухе — 100 мл
  • Томати у власному соку (очищені, порізані Pomito) — 300 г
  • Пармезан — 30 г
  • Приправа (Італійські трави)
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Молоко (Parmalat 3,5%) — 200 мл
  • Борошно — 15 г
  • Масло вершкове — 15 г
  • Сир твердий (тертий) — 30 г

Приготування


Баклажани нарізати кружечками, посолити, залишити на 30 хв. Скропити оливковою олією і обсмажити на сковороді. Викласти на серветку, щоб вбралося зайве масло. Фарш швидко обсмажити на сильному вогні. Додати дрібно порізану цибулину, розмарин, вино, довести до кипіння. Зменшити вогонь і тушкувати під кришкою 10 хв. додати помідори і тушкувати ще 15 хв, наприкінці посолити, поперчити, додати «Італійські трави».

Листи лазаньї відварити в киплячій підсоленій воді по 2-3 хв. Вийняти шумівкою, обполоснути холодною водою.

Борошно додати молоко і добре перемішати. Додати вершкове масло і нагрівати на невеликому вогні, помішуючи, до загустіння. Посипати тертим сиром, добре перемішати і зняти з вогню.

Форму змастити маслом, на дно покласти лист лазаньї, полити сирним соусом. На соус покласти шар баклажанів, шар фаршу з томатами, шар лазаньї. Повторювати до заповнення форми. Закінчити шаром баклажанів, полити сирним соусом, посипати тертим пармезаном і розмарином. Запікати при 180°С 20-25 хв до рум'яної скоринки.

Наявність уточнюйте в менеджерів!

Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner