Сир грана падано тертий DOP, 100 г, Італія
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Немає в наявності
- +380 (97) 629-88-53
- +380 (67) 956-40-60
ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!
Сир Грана падано илиПармезан Рascoli Italiani Parmigiano Reggiano DOP(тертий) 80/100 р, Італія
Пармезан (італ. Parmigiano Reggiano) — найвідоміший італійський сорт твердого сиру довгого дозрівання.
Тертий сир Parmigiano Reggiano DOP(стандарт якості) виготовлений відомим брендом Рascoli Згрупованих. Країна виробництва – Італія. Дана компанія широко відома і популярна на світових ринках своїми якісними продуктами. У виробництві використовуються тільки натуральні інгредієнти без додавання консервантів і шкідливих речовин. Всі стадії виробництва строго контролюються, а для створення продукції використовуються тільки сучасні європейські технології.
Даний тертий сир багатий вітамінами і корисними мікроелементами, які потрібні дітям і дорослим. Продукт багатий також великою кількістю кальцію, який дуже необхідний спортсменам і маленьким зростаючим дітям. Сир виготовлений з натурального добірного молока, тому може вживатися дітьми і дорослими. Його ніжна текстура і приємний смак не залишать нікого байдужим.
Сир має світло-золотистий колір і м'яку ніжну текстуру, завдяки якій тане в роті. Смак продукту злегка солонуватий з незвичайним горіховим присмаком.
Сир може використовуватися для посипання різних гарячих страв, запіканок, піци, а також продукт відмінно поєднується з гарнірами і другими стравами.
Сир Mantova Grana Padano тертий 100гр
Грана падано (італ. Grana Padano, від слів grana — «зерно», натякає на зернисту структуру сиру, і Padano, походить від річки По) — популярний твердий італійський сир.
Має солонуватий, пікантний смак з легким горіховим відтінком. Грана падано нагадує пармезан, але, на відміну від нього, здійснюється не тільки в регіоні Емілія-Романья, але і в інших областях Італії: Венето, Трентіно — Альто-Адідже, П'ємонті і Ломбардії. Ще одна відмінність цього сиру пармезану — сировину для його виробництва (для випуску пармезану використовується молоко корів, які откармливались тільки травою і сіном; для грана падано вимоги не такі жорсткі).
У 1954 році було засновано консорціум Consorzio per la Tutela Del Formaggio Grana Padano, що об'єднує безліч фірм-виробників сиру грана падано, основною функцій якого є контроль та нагляд за якістю сиру. У 1955 році консорціум зареєстрував товарний знак Grana Padano в кількох європейських країнах.
Для виробництва 1 кг сиру потрібно 17 літрів молока. Сир грана падано дозріває повільно, до 18 місяців. Грана падано випускається цілий рік, тому якість його може дещо варіювати в залежності від періоду закладення.
Головки сиру циліндричні, діаметром 35-45 см, заввишки 15-18 див. Маса головок становить від 24 до 40 кг. Кірка тонка, біла або слабо жовта.
Грана падано вживають як окремо, в якості доповнення до вермуту, провину, як правило червоного, так і в тертому вигляді аналогічно пармезану (для заправки пасти, в салатах і т. д.).
Основні | |
---|---|
Виробник | Венето |
- Ціна: Ціну уточнюйте