Тортелліні c прошутто, з рікоттою і шпинатом, Tre Mulini, Італія, 500 г
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Немає в наявності
+380 (93) 237-26-61
- +380 (97) 629-88-53
- +380 (67) 956-40-60
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!
Тортелліні Tre Mulini Італія, 500 г
- з прошутто - варити 3 хв
- з рікоттою і шпинатом - варити 6 хв
Tortellini (тортеллинни, пельмені) - італійська паста з начинкою родом з Емілії-Романьї (вважається спеціалітетом Болоньї). За формою нагадує маленькі пельмені, куточки яких з'єднують, щоб вийшло кільце або бутончик. За легендою, тортелліні придумав молодий кухар: приготував пасту з начинкою, обернув заготовку навколо мізинця, зафіксувавши таким чином пупок своєї коханки. В залежності від регіону змінюється розмір і форма пасти. Розрізняю тортелли або тортелетти - вузькі, закручені в кільця або круглі коліщатка. Колір тіста для тортелліні залежить від добавок: зеленню забарвлення дає шпинат, червону - томат. Начинку роблять з курки, шинки з додаванням лимонної цедри, мускатного горіха і пармезану. Можна приготувати пельмені з овочевою начинкою. Тісто для пасти не солять, тому що зазвичай тортелліні подають з соусом, у якого багатий насичений смак. Зазвичай це томатний або вершковий соус, іноді грибний
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте