Соуси Песто - Pesto alla Genovese з Італії 185 г
140 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- +380 (97) 629-88-53
- +380 (67) 956-40-60
ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!
Соус Песто- Pesto alla Genovese з Італії 185 г
Традиційно, говорячи про песто, прийнято мати на увазі класичний соус дженовезе, для приготування якого використовують базилік, пармезан, ядра кедрового горіха, часник, оливкову олію та сіль. Окрім класичного рецепта, поширене приготування з інгредієнтів, характерних для того чи іншого регіону.
Пе́сто, від pestato, pestare — «топтати», «розтирати», «тиснути» — популярний холодний соус італійської кухні на основі оливкової олії, базиліку і сиру. Готують його італійці специфічно, розтираючи усі інгредієнти у ступці. Цікавим він є ще й тим, що не потребує теплової обробки під час приготування. Інгредієнти просто подрібнюються у ступці та змішуються між собою.
Будь-який вид соусу песто чудово поєднується з пастою та равіолі. До того ж з ним можна подавати рис та різні овочеві суміші, які приготовані на пару.
Ідеально доповнює салати зі свіжими овочами, запечену птицю, м'ясо та рибу.
НАЯВНІСТЬ АССОРТИМЕНТУ УТОЧНЮЙТЕ У МЕНЕДЖЕРА!
Основні | |
---|---|
Виробник | Barilla Alimentare |
Країна виробник | Італія |
- Ціна: 140 ₴