ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ!
МОЦАРЕЛЛА – ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИЙ ПРОДУКТ
У її складі лише 3 компонента: незбиране молоко, живі ферменти і сіль.
МОЦАРЕЛЛА ПІДВИЩУЄ ІМУНІТЕТ
Містить незамінні амінокислоти і необхідні мікроелементи, благотворно впливають на імунну систему організму.
МОЦАРЕЛЛА – НЕЗАМІННИЙ ІНГРЕДІЄНТ ДЛЯ ПІЦИ
Для справжньої італійської піци використовується моцарелла, виготовлена за спеціальною технологією, що дозволяє зберігати цей сир до 55 днів і без розсолу.
МОЦАРЕЛЛА ДЛЯ ПІЦИ МЕНШ ВОЛОГА
Волога в ній становить близько 52%, і цей сир більш щільний, коли як моцарелла у воді більш ніжна і її вологість ― 60%.
МОЦАРЕЛА ПРЕКРАСНО ПЛАВИТЬСЯ
І не втрачає еластичності навіть при охолодженні. Це робить її незамінним інгредієнтом при приготуванні багатьох гарячих страв
МОЦАРЕЛЛА БАГАТА ВІТАМІНАМИ
Це джерело вітаміну А – перешкоди для багатьох інфекцій, вітамінів групи В, які відповідають за нормалізацію нервової системи, вітаміну D, що впливає на зміцнення кісток і зубів.
МОЦАРЕЛЛА НАДАЄ ТІЛУ ПРУЖНІСТЬ І ЗДОРОВИЙ ВИГЛЯД
Полісахариди, що містяться в моцареллі, відповідають за сполучні тканини в організмі.
МОЦАРЕЛЛА МІСТИТЬ 0,3 Г СОЛІ
На 100 грам продукту. Тому вона чудово підходить людям, що страждають гіпертонічною хворобою, хворобами нирок і ожирінням.
МОЦАРЕЛЛА ПІДХОДИТЬ ДЛЯ БАГАТЬОХ ДІЄТ
У моцареллі міститься всього 296 ккал, при цьому 1/5 її маси становлять це білки. Такий склад дозволяє рекомендувати цей сир для дієтичного харчування і всіх тих, хто худне.
МОЦАРЕЛЛА – СИР ДЛЯ ЛАКТОВЕГЕТАРІАНЦІВ
завдяки використанню в її складі ферменту нетваринного походження.
- Ціна: Ціну уточнюйте